Anders trainen?

  • Blessures

    Extra blessures gehavend Hellas15 februari 2014, 00:56 uur

    Trainer/coach Fred Michielsen van Hellas is in de aanloop naar het belangrijke duel met Quintus met extra blessures geconfronteerd.

    Naast Lisette Moelker, Celine Michielsen, Dunja Zornic en Fenne Rijks zijn ook Shantella Smid (botkneuzing knie) en Angelique van Duijvenbode (schouder) niet inzetbaar.

    Michielsen: ,,Ik mis dus een compleet team. Het wordt puzzelen om een representatieve ploeg op de been te brengen.”

    Het duel begint zaterdag in de Van der Voorthal om 19.00 uur.

    AD/HC/PeterLotman

    Zou er wel goed worden getraind bij Hellas??!! Nergens zoveel blessures!! Heeft het niet gewoon met de trainer te maken. Eigenlijk had er moeten worden gezegd: sorry ik heb het verkloot ik heb een geblesseerde speelster ingezet en nu is ze echt kapot. Ik heb gegok en verloren.

    Verder lijkt het Joris mij erg onverstandig bij dames. Laat hem maar bij de heren trainen. Beter voor hem, zijn vriendin en de dames.

  • Haat?

    Ik zou de trainster van de HandbalAcademie maar ontslaan want volgens mij zitten er een aantal geblesseerden daar.

    Verder 1 met ziekte van Pfeiffer kan je als trainer ook niet zoveel aan doen.

    Ik zou maar eens uitscheiden met die haatcampagne tegen de trainer van Hellas slaat werkelijk nergens op.

    Alsof Erik vd Wel zo' 'n toptrainer was.

    Schei toch uit!

  • erik is top

    De speelsters die erik heeft getraind ontwikkelen zich. Erik is niet voor niets tot ERELID benoemd. Daarnaast door Anneke van Zaanen voorgedragen voor een koninklijke onderscheiding vanwege zijn succes! Het is een rare kwiebus. Liever een rare kwiebus die je beter maakt. Liever echt leren handballen dan iemand die er totaal geen verstand van heeft. Kijk zijn coachkwaliteiten zijn matig maar daar hebben er meer last van kijk naar Alex Vaassen kan ook totaal niet coachen toch nu bondscoach samen met zijn ex vrouw als fysiotherapeut, wel een prima trainer. Terug naar Erik, Erik is een topper en tja Fred kan daar totaal niet aan tippen. De speelster die hij het meest heeft getraind, zijn dochter, loopt van de ene naar de andere blessure……………..

    Geen haat maar realisme. Liever een trainer dan een sociotherapeut. Liever kwaliteit en echt leren handballen dan sociaal. Het is pas echt asociaal als je iemand zijn talent niet ontwikkelt!!!!!

  • Ollekebolleke

    Er zou toch wel zo een regel zijn bij Hellas dat de medische staf beslist, samen met de speelster, of iemand weer mag spelen…. Ligt het probleem daar misschien… “HerstelSNel” is daar toch medische staf… Denken die niet te snel “SpeelSnel”…

  • ligt het niet aan

    Herstel snel was er ook al onder Stet en toen geen blessures dus daar ligt het niet aan.

  • Ollekebolleke

    Geloof niet dat iedereen toen ook blessure vrij was… Maar overleg met speelsters en medische staf. Zeg tegen een speelster “we hebben je nodig” en ze spelen nog met een gebroken rib, neus of pink…

  • ligt het niet aan

    Stet zei je bent niet fit! Je hebt vrijdag niet voluit getraind. Of je trainde voluit maar ik zag nog dat je geblesseerd was. Mocht je de warming up mee doen en op de tribune zitten.

  • Ollekebolleke

    Precies…. ik weet het uit ervaring. En hoe gaat dat nu???

  • Toch Fred een slechte trainer

    Tja dan is het simpel dan is Fred toch een slechte trainer als dit waar is. Blessures toch door Fred. Bij de HA praten ze niet positief over hem heb ik begrepen.

  • Ollekebolleke

    Een trainer zal vragen aan de “specialisten” op dat vlak of iemand mag en kan trainen! Als daar een communicatie probleem zit dan gaat het dus echt mis… maar dan hebben er 2 schuld!