Na onze succesvolle toernooien van de afgelopen 6 jaar organiseert HV Zaanstreek in 2018 wederom een veldhandbaltoernooi: het HV Zaanstreek Pinkster Toernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al - gehouden in het Pinksterweekend.

Graag nodigen we uw vereniging uit aan dit toernooi deel te nemen.

Wanneer?

Barbecue en feestavond: 19 mei 2018

Toernooidag: 20 mei 2018

U kunt al vanaf vrijdagavond 18 mei op ons terrein terecht!

Waar?

Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Voor wie?

Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2017-2018.  

Kosten

Het inschrijfgeld is €10,- per team. Dit bedrag dient 5 weken voor aanvang van het toernooi (uiterlijk 15 april) te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. HV Zaanstreek Pinkster Toernooi.

Scheidsrechters

Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten categorieën door te geven.

Overnachting

Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.

Naast ons sportpark ligt het recreatiegebied Jagersplas, uitermate geschikt voor jeugd-activiteiten maar ook voor gewone recreatie. Tevens is op loopafstand een prachtig overdekt zwembad aanwezig.

Ontbijt

Wij bieden u een heerlijk ontbijt aan voor 5 euro per persoon per dag.

Aanmelden via toernooi@hvzaanstreek.nl

Of 0631639050