Handjeklap.....

  • markske

    di 19 jun 2007 - NHV bestuur pareert onjuistheden in kranten

    Na de Algemene Verbonds Vergadering (AVV) van het Nederlands Handbal Verbond (NHV), afgelopen zaterdag, zijn er in diverse dagbladen verschillende artikelen over het NHV en haar organisatie gepubliceerd. Artikelen, waarin ook het functioneren van Dhr. B. Spaai als directeur van het Verbond op een onjuiste wijze is verwoord.

    Het Verbondsbestuur hecht eraan, middels dit schrijven, zijn vertrouwen uit te spreken in Dhr. B. Spaai. Passages m.b.t. personele consequenties in 2006 zijn pertinent onjuist. De portefeuille personeelszaken lag in deze periode bij de voormalige directeur, Dhr. F. Stienen en niet bij Dhr. B. Spaai. Dit geldt ook voor het aandachtsgebied financiën.

    Het Verbondsbestuur hecht er daarom grote waarde aan u mede te delen, dat zij erg tevreden is over de inzet van het professionele apparaat van het NHV in zijn algemeen en in het functioneren van Dhr. B. Spaai in het bijzonder.

    De structurele aanpassingen die zijn verwoord en toegezegd op eerder genoemde AVV, zullen er dan ook op korte termijn toe bijdragen dat de ingezette koers van het professionaliseren van de organisatie een vervolg zal krijgen.

    Evert Bosveld, voorzitter NHV

  • markske

    Die Bosvelt heeft echt stront in de ogen en watjes in zijn oren……..

  • Materazzi

    Gatverdamme, serieus? En niemand zegt dat tegen hem? Stinken zeker?

  • Barbamama

    Het bondsbestuur zou er beter aan doen om voorlopig te zwijgen en het resultaat van de onderzoekscommissie af te wachten,

    M.b.t. tot dhr Spaai staat in ieder geval vast dat hij bij de ontslagprocedure van Mw. M. van Not zijn handen niet geheel in onschuld kan wassen (zie uitspraak)

    Daarnaast was dhr Spaai gedurende de afgelopen jaren wel waarnemend directeur volgens het uittreksel van de kamer van koophandel. (zie hieronder)

    Naam Spaai, Bernardus Hubertus Maria

    Geboortedatum en -plaats ………………………

    Adres …………………………..

    Infunctietreding 13-05-2004

    Titel Waarnemend directeur

    Bevoegdheid: Bevoegd tot het verrichten van alle handelingen, met uitzondering van: het aangaan van geldleningen, koop en verkoop van onroerend goed

    Uit functie 23-05-2006

  • Robert de Niro

    en hij heeft geen enkel benul van handbal, managen, visie en public relations…

    zie zijn uitspraken over het NL heren team van januari en onlangs tegen polen…

    zijn ideeen en hijzelf zijn van hetzelfde niveau als de plannen die hij heeft met het herenteam: amateuristisch, negatief en oud. Snel afdanken die kerel

    dat hele nhv zit te wachten op een frisse benadering en goed doordacht beleid, een weg die sommige van de topclubs (Bevo en Volendam) in nederland al zijn ingeslagen.

  • Kees Brommer

    ONZE voorzitter staat gewoon voor zijn mensen en (ver)oordeelt niet bij voorbaat. Dat zou jij ook eens moeten doen, scheelt een hoop ergenis bij jezelf en anderen.

  • markske

    hoe meer info je ter beschikking hebt, des te beter kun je (ver)oordelen…dat is dus bij jou blijkbaar niet het geval….ben benieuwd of je binnenkort ook nog zo piept als jouw club moet opdraaien voor alle onverantwoorde uitgaven die meneer Bosvelt c.s. gedaan heeft….je zou eens iemand van de VFC moeten raadplegen, dan piep je anders….

  • jopiedewit

    Brommer wat ben jij toch vreselijk dom …of je houd je dom voor eigen belang ik weet het niet

    Maar dat die Spaai er een titing sooitje van gemaakt heeft weet iedereen, maar ze houden elkaar allemaal een hand boven het hoofd….zakkenvullers noemen we dat

  • fu yong hai

    titing sooitje???

  • jopiedewit

    tiring is een lelijk woord