De meeste kaarten zijn al geschud, en voor de meeste is de competitie gespeeld, en zal het er niet meer om spannen.

Maar de 2 belangrijkste plaatsen zijn nog niet bekend.

Wie wordt er kampioen, en wie degradeerd.

Cabezota HS1 - Plus Severijn/Heeten HS1: De studenten zullen de competitie goed willen afsluiten om daarna aansluitend een leuk feestje te bouwen daar in de kantine.

Blauw Wit HS1 - AES Arnhem HS2: AES goed bezig de laatste weken en zullen ook de punten mee nemen bij Blauw wit, waarmee het doek valt voor Blauw Wit.

Erix HS1 - Flyers, the HS1: Erix zal in eigen huis de punten wel binnen halen en het kamioenschap mogen gaan vieren.

Duiven HS1 - Ha-STU HS2: Een wedstrijd om niks, vooral lekker proberen te handballen voor beide ploegen. Hoeveel studenten hebben nog zin om naar Duiven te komen. Meestal niet zoveel Winst voor de heren van Duiven.

Udi '96 HS2 - Quintus HS1: Udi moet hopen dat stadsgenoot AES met een sterk genoeg team afreist naar Blauw Wit. Want zelf zullen ze de punten niet binnen halen.

Minerva HS1 - Erica '76 HS1: Minerva op zondag thuis, ik weet niet of dat ze goed doet maar ze zullen de punten wel thuis houden

Alle ploegen bedankt voor deze leuke competitie, en iedereen succes volgend jaar, Voor de ploegen die daadwerkelijk ergens voor spelen dit weekend heel erg veel succes met het behalen van je doelen.