Na het succes van de afgelopen vier jaren organiseert HV Zaanstreek in 2016 wederom een veldhandbaltoernooi: het HV Zaanstreek Pinkstertoernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al - gehouden in het Pinksterweekend 2016.Graag nodigen we uw vereniging uit aan dit toernooi deel te nemen.

Wanneer?: Barbecue- en feestavond: 14 mei 2016Toernooidag: 15 mei 2016U kunt al vanaf vrijdagavond 13 mei op ons terrein terecht!

Waar?: Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Voor wie?: Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2015-2016.

Kosten: Het inschrijfgeld is € 10,- per team. Dit bedrag dient 4 weken voor aanvang van het toernooi (uiterlijk 18 april) te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. HV Zaanstreek Pinkstertoernooi.

Scheidsrechters: Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams één scheidsrechter te leveren. Opgave van de te fluiten leeftijdscategorieën is een optie.

Overnachting: Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom en de grootte van de plek. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.

Ontbijt: Wij bieden u een heerlijk ontbijt aan voor € 5,- per persoon per dag. 

Schrijf u in door bijgevoegd inschrijfformulier te sturen naar:

toernooi@hvzaanstreek.nl 

Hebt u nog vragen? mail ons dan gerust. 

Namens de toernooicommissie,

Milo Oehler

toernooi@hvzaanstreek.nl